Samsungs Note 8 kommer i lyxversion

Samsungs Note 8 kommer i lyxversion

Lanseringen av Galaxy Note 8 har visat sig vara en av Samsungs mest framgångsrika. Som uppföljning till succén kommer nu en lyxversion som fått namnet Avant Edition.

 

Galaxy Note 8 har sålt väl i stora delar av världen. Hur lyxversionen av densamma kommer att sälja är tyckarna dock oeniga om. Det är nämligen inte särskilt mycket som skiljer dem åt egentligen. Åtminstone inte på ett praktiskt plan.

Koreansk konstnär har satt sin prägel

Lyxversionen är utvecklad i samarbete med en koreansk konstnär, 99 Avant, som har designat ett skal, en bakgrundsbild och ett antal ikoner. Om det här verkligen är värt priset är upp till varje konsument att avgöra, men många menar att telefonen är för dyr.

 

Till exempel är den dubbelt så dyr som Iphone X – som bara den redan har fått kritik för sin höga prislapp. Det enda som egentligen skiljer Galaxy Note 8 från Galaxy Note 8 Avant Edition är egentligen minnet. Den ordinarie enheten har en lagringskapacitet på 64 GB, medan Avant Edition får plats med 256 GB. En väsentlig skillnad alltså. Men motiverar det utökade minnet det kraftigt höjda priset?

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *